Tornen els Nadals de BAT

El grup de teatre BAT de Tàrrega té previst per aquestes festes un seguit d’actuacions que començaran el pròxim dia 25 de desembre, a les 21:30 i el dia 26, a les 19:00, al Teatre Ateneu amb l’estrena de la comèdia “Embolica que fa fort” de Maribel Masip.
Onze actors i actrius veterans i alguns que per primera vegada trepitjaran un escenari seran els encarregats de representar aquesta comèdia amb el següent repartiment: Carles Cabrera, Sílvia Clop, Rosa Anna Sans, Jordi Tasies, Maria Nadal, Mercè Riera, Alexandre Barquets, Laura Visa, Clàudia Conejero, Julián Pérez, i Estanis Farré, sota la direcció de Joan Ribó.

El Nostre grup tornarà a representar “Els Pastorets de Tàrrega” els dies 2, 6 i 8 de gener del 2022 a les 18:00 al teatre Ateneu de Tàrrega, sota la direcció d’Estanis Farré.
Amb un equip format per un centenar de persones, entre actors, actrius, dissenyadors, constructors d’escenografia, tramoia, tècnics de so i llums, ajudants de direcció, regidors d’escena, etc. Seguint la trajectòria que vàrem començar fa uns anys, amb modernitat, agilitat escenogràfica, renovació de personatges, aquest any tindrem molta màgia i efectes especials, audiovisuals, i buscarem en tot moment l’equilibri entre la representació tradicional, l’humor i la modernitat.

Com a novetat els Diables Infantils de BAT actuaran a la clausura del Parc de Nadal amb una actuació de foc i tambors.

I com ja és de costum el dia 5 de gener a les 19:00 h la comissió de reis organitzarà la cavalcada de Reis un altre cop pels carrers de Tàrrega, aquest any donades les circumstàncies s’allargarà el recorregut perquè no hi hagi aglomeracions acaba’n a la plaça de les Nacions.