Adults

EMBOLICA QUE FA FORT.

La filla d’una família acomodada va a passar el nadal a casa dels pares, fa tres mesos que te novio, però degut a la rectitud dels pares no gosa a presentar-lo, farà un invent que resultarà un daltabaix  familiar. Els enganys i tripijocs de la filla,  els secrets amorosos del pare i la sexi de la mare, portaran a la família a passar un nadal diferent amb uns invitats que no entendran res del que passa, una tieta molt espavilada descobrirà tota la trama, però serà a temps de posar cadascú al seu lloc i acabar el nadal en pau???

Direcció: Joan Ribó

QUI TÉ POR DE VIRGINIA WOOLF.

La Marta i el Ramon són un matrimoni que s’estimen, s’odien i es necessiten. Tots dos tenen personalitats autodestructives i coneixen perfectament les debilitats de l’altre. S’aboquen a aquest precipici amb un arsenal d’alcohol i la pràctica d’un pervers joc de sadomasoquisme emocional. Un joc de rols obert a altres parelles-víctima, per afegir nous al·licients a una relació que funciona com una toxicomania.

Direcció: Gerard Bergalló

Actors: Vanesa Leiva, Gerard Bergalló, Laura Cera, Jaume Mora.

CASATS PER AMOR A LA PASTA.

Una mare vídua i tres filles, arruïnades pel ritme de vida, es llancen a la cacera d’un marit milionari, tant és qui sigui el senyor, l’únic que compta és que tingui un bon compte corrent per poder sostenir el luxe que aparenten. A tot això, hi posarà cullerada la Justa, “una minyona” molt especial, també l’administrador de les finances, enamorat d’una de les filles i el fill del milionari, que fa sopes, i voldrà fer un tastet de les filles de la vídua. Una comèdia d’amor, d’amor a la pasta, on tot s’hi val, però, on Cupido tindrà l’última paraula.

Repartiment. Sònia Balcells, Mercè Riera, Marta Berzosa, Maria Nadal, Silvia Clop, Alexandre Barquets, Julian Pérez, Carles Cabrera.

EXCUSES!!

EXCUSES! de Joel Joan i Jordi Sánchez.

Aquesta és la història de quatre personatges (el Cristian, el Jesús, la Begoña i la Susana), de les seves pors i contradiccions, de com s’amaguen darrere de qualsevol excusa per no afrontar les seves realitats, de com els problemes creixen i quan es volen reconduir ja és massa tard. La Begoña ha organitzat un sopar romàntic per donar una sorpresa al Jesús, el seu marit que li canviarà la vida. Però un amic d’aquest, el Cristian, es presenta inesperadament amb una gran notícia pel Jesús. Només hi ha un problema, el Jesús té pànic a qualsevol canvi, per petit que sigui. Actors: Gerard Bargalló, Sonia Balcells, Eloi Rebolleda, Ramona Térmens sota la direcció de Joan Ribó.

REVISIÓ ANUAL

La vida no s’acaba als 60. L’exemple d’això són les tres protagonistes: la Rosaura, soltera i verge, a qui acaben de jubilar; la Remei, una viuda tendra i dolça dedicada completament a la seva família i la Glòria, una decidida executiva divorciada. Totes tres es troben a la sala d’espera d’un consultori mèdic, a l’espera de la seva revisió anual. Parlant i discutint, obren els seus cors i mútuament s’envalenteixen a fer un pas decisiu en les seves vides. A través d’humor, reflexionen sobre la maduresa, la sexualitat, la independència i l’autorealització, i reivindiquen el dret de gaudir d’una vida digna i plena. Una tragicomèdia que no dóna solucions, però que intenta transmetre esperança en la vida dels tres personatges. Les actrius que representaran l’obra són: Angelina Ansaldi, Mercè Riera, Ani Macià i Clàudia Conejero. Totes elles sota la direcció de Joan Ribó.