Per Nadal, Tornem al Teatre

Després d’uns mesos de molta incertesa, per saber si aquest any podríem presentar alguna obra de teatre com ja és costum, per les festes de Nadal a Tàrrega, la nostra entitat ha fet un esforç molt gran. I sobretot els actors, actrius i direcció, ajornant assajos, canvis d’horaris constantment, quarantenes, tots els assajos amb les mesures pertinents, gel, mascaretes etc. per poder estrenar la comèdia “Casats per amor a la pasta” de Lluís Coquard i sota la direcció Joan Ribó.
Dies; divendres 25 i dissabte 26 de desembre a les 20:00 h i el diumenge 27 de desembre a les 19:00 h. Al Teatre Ateneu.

Sinopsis. Una mare vídua i tres filles, arruïnades pel ritme de vida, es llancen a la cacera d’un marit milionari, tant és qui sigui el senyor, l’únic que compta és que tingui un bon compte corrent per poder sostenir el luxe que aparenten. A més a més, hi posarà cullerada la Justa, “una minyona” molt especial, també l’administrador de les finances, enamorat d’una de les filles i el fill del milionari, que fa sopes, i voldrà fer un tastet de les filles de la vídua. Una comèdia d’amor, d’amor a la pasta, on tot s’hi val, però, on Cupido tindrà l’última paraula.

Repartiment. Sònia Balcells, Mercè Riera, Marta Berzosa, Maria Nadal, Sílvia Clop, Alexandre Barquets, Julian Pérez, Carles Cabrera. Un bon elenc artístic on es combina l’experiència teatral d’alguns actors, i les ganes dels inexperts que es posaran per primera vegada davant el públic.

Aportació 10 €, carnet jove 5 €. Venda anticipada d’entrades a la Botiga del Museu del 14 al 22 de desembre. Taquilla oberta una hora abans de la funció. Aforament limitat al 50%, amb gel  alcohòlic a l’entrada i obligatorietat de dur mascareta en tot moment.