BAT celebra 70 anys amb un homenatge a Francesc Florensa

El grup de teatre BAT de Tàrrega ha celebrat aquest migdia un dinar de celebració dels seus 70 anys d’història. L’acte ha començat amb un sentit homenatge a Francesc Florensa, que va morir ara fa un any, i va ser un dels fundadors de BAT, president durant 4 anys i secretari 22 anys més. A Florensa se li ha dedicat un mural de ceràmica d’Enric Orobitg de Verdú que ha quedat penjat en una de les parets del local de BAT, espai que Florensa va propiciar comprar i on va dedicar moltes hores per condicionar-lo. Joan Ribó, actual president de BAT, els fills de Florensa i l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú han destapat el mural.
Després dels discursos, s’ha servit el dinar a un centenar de comensals, i  tot seguit els 4 presidents que han assistit al dinar, Josep Solà, Ramon Puig, Teresa Robert i Joan Ribó, han bufat les espelmes del pastís i han fet un brindis amb cava.
BAT té uns 300 socis i compta amb diferents seccions: teatre d’adults, juvenil i infantil, dos grups de diables, el d’adults i l’infantil, la secció de Coctelera i el grup de percussió Batbatuka.

Font: Ràdio Tàrrega