El grup Teiatrolics de Banyoles amb l’obra “Mamaaaa!” guanya el 32è Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Tàrrega

El grup Teiatrolics de Banyoles ha guanyat el 32è Concurs de Grups de Teatre Amateur de Tàrrega amb l’obra ‘Mamaaaa!’ i que per tant podrà participar a la propera FiraTàrrega, aquest proper setembre. 
L’entrega de premis s’ha fet aquest dissabte al restaurant la Granja amb un format més reduït a conseqüència de la pandèmia, que també ha afectat en el desenvolupament del Concurs, ja el certamen, organitzat per el grup de teatre BAT, s’ha allargat dos anys. Les dues primeres obres es van poder representar el 2020 i les altres quatre aquest 2021. 

Teiatrolics també s’ha endut el primer premi d’actor principal per a Miquel Torrent en el paper de Chico i el primer premi de muntatge i presentació escènica

El segon premi a millor grup ha estat per al grup An-dan-da-rà d’Andorra la vella amb l’obra ‘Garses’. Les andorranes també han marxat amb el segon premi a la millor direcció per a Irina Robles, primer i segon premi d’actriu principal per a Lis Cuaubet i Carol Caubet respectivament i segon premi de muntatge i presentació escènica. 
El tercer premi a millor grup se l’ha endut el grup Deixalles 81 de Sant Feliu de Codines amb l’obra ‘Aquí no paga ni déu’, que també s’ha endut el primer premi a la millor direcció per Josep Canet, el segon premi d’actor principal per a Josep Canet en el paper de Joan, el primer premi d’actor de repartiment per a Sergi Capdevila per els papers de policia, avi, enterramorts, inspector, guàrdia civil… 

El grup Aquinhora de Centelles ha guanyat el segon premi de repartiment per a l’actor Jordi Relats en el paper d’Ivan de l’obra ‘Art’. 

El primer premi d’actrius de repartiment ha recaigut a Eva Bueno per el paper d’Elsa en l’obra ‘Un joc perillós’ d’Onze al teatre de Sant Quirze del Vallès, mentre que el segon premi ha anat a parar a mans de Paquita Leon per el paper de Cookie Cusack de l’obra ‘Rumors’ representada per l’Agrupació Teatral de Calaf. 

En l’entrega de premis hi ha participat el president de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya Antoni Font, que ha destacat que “pocs grups a Catalunya tenen la salut del grup de teatre BAT, que porta trenta-dos anys organitzant el concurs”. 
L’alcaldessa de Tàrrega Alba Pijuan Vallverdú també ha explicat que “ha vist les 6 obres i que a part de fer-nos riure també ens han fet pensar”. En l’acte també hi ha intervingut Helena Martínez de la Diputació de Lleida. 
Finalment Joan Ribó, president del grup de teatre BAT ha volgut agrair a totes les institucions i empreses que han apostat pel concurs tot i els temps difícils.