El grup ‘Paranys’ de Sant Joan de Vilatorrada es proclama guanyador de la 34a edició del Concurs de Teatre Ciutat de Tàrrega

El grup ‘Paranys’ de Sant Joan de Vilatorrada amb l’obra ‘La Cançó de les Mentides’ es va erigir dissabte com a guanyador de la 34a edició del Concurs de Teatre Ciutat de Tàrrega organitzat pel grup de teatre BAT. El guardó permetrà a la formació actuar a la propera edició de FiraTàrrega.

La formació va acumular fins a 6 premis en la gala d’entrega que acollia per primera vegada el Museu de la Mecanització Agrària de Cal Trepat: millor grup, millor direcció, millor actor de repartiment, millor actriu principal, premi de votació popular i segon premi al millor actor principal.

El segon premi a millor grup va correspondre a la Joventut de la Faràndula de Sabadell amb l’obra ‘Diner (molt) negre’, i el tercer premi va recaure a la Lira Vendrellenca del Vendrell amb l’obra ‘Càsting’.

Cal recordar que des del passat 25 de febrer i fins a l’1 d’abril, el Teatre Ateneu de Tàrrega va acollir cada dissabte a les 9 del vespre un total de sis representacions a càrrec de companyies procedents de tot el territori. En total es van rebre una cinquantena de propostes de 46 agrupacions teatrals amateurs.

L’assistència de públic en aquesta 34a edició del certamen ha estat de més de 1.400 persones entre les 6 funcions representades.

Font: Ràdio Tàrrega